Українські десантники розбили російську ДРГ під Бахмутом: У мережу потрапило видовищне відео

Окупанти задіяли диверсійно-розвідувальну групу длвиявлення системи оборони позицій захисників України в районі Бахмута. Проте українські десантники влаштували ворогові "теплий прийом", розбивши ДРГ, передають Патріоти України.

Про це 11 грудня розповіла пресслужба Десантно-штурмових військ Збройних сил України. "Єгері ДШВ розбили ДРГ противника в районі Бахмута", – йдеться в повідомленні.

Так, підібратися до позицій 71-ї окремої єгерської бригади ДШВ у загарбників не вийшло – дрони ЗСУ виявили пересування ворога, а мінометна батарея накрила їх точним вогнем. "Принаймні двоє окупантів до своїх уже не повернуться. Це лише підтверджені втрати противника", – розповіли в ДШВ.

Харківщину атакувало нове угруповання армії РФ – британська розвідка

вівторок, 14 травень 2024, 12:28

На Харківському напрямку діє нещодавно сформоване Північне угруповання військ Росії. Саме воно взяло під контроль кілька сіл області. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії у Twitter, передають Патріоти України. Як зазначається у зведе...

Намічається торг? Путін летить до китайського друга Сі Цзіньпіна на переговори

вівторок, 14 травень 2024, 11:30

Російський диктатор Володимир Путін летить до лідера Китаю Сі Цзіньпіна. Візит запланований на 16-17 травня.Про це повідомили у Кремлі, передають російські пропагандисти. Зазначається, що Путін і Сі Цзіньпін проведуть переговори та підпишуть низку доку...