Українські дрони у російському тилу: Як окупанти кидаються у різні боки та ховаються за баками зі сміттям (відео)

Поява українського дрона у російському тилу провокує серед загарбників справжню паніку, внаслідок чого вони починають бігати від нього до повної знемоги. Відповідне відео з окупантами, які безладно кидаються з боку у бік, було оприлюднено у соцмережах, передають Патріоти України.

На ньому, зокрема, видно, як двоє російських солдатів марно намагаються сховатися від безпілотника ЗСУ між торговими рядами місцевого ринку, поки один із них повністю не вибивається з сил. Крім того, ще одного окупанта дрон атакував, коли той йшов на смітник. Внаслідок цього пораненому росіянину довелося ховатися від безпілотника прямо за сміттєвими баками.

У ще одному епізоді противник вирішив вийти покурити, проте не врахував, наскільки сильно це може зашкодити здоров’ю, і одразу ж за це поплатився.


Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...