"Українські гниди": "Слуга народу" Бужанський оскандалився цинічною заявою про Голодомор

Нардепу від "Слуги народу" Максиму Бужанському не подобаються оцінки кількості жертв Голодомору, так само, як і "перебільшена увага" до трагедії. Пост із критикою "слуга" оприлюднив на своєму Telegram-каналі. Скорботу українців українофоб назвав фальшивою, зазначають Патріоти України.

"Знаєте, є люди, для яких смерть нічого не значить. Ні смерть однієї людини, ні смерті тисяч, ні смерті мільйонів. І намагаючись зробити свою фальшиву скорботу гротескнішою, вони кидають на ваги смерті все нові і нові цифри, впиваючись їхнім жахливим нарощуванням, немов приносячи жертви якомусь мерзенному ідолу", – написав Бужанський.

"Їм мало 3 мільйонів 700 тисяч померлих під час Голодомору. Їм мало 27 мільйонів, які загинули у Великій Вітчизняній Війні. Їм хочеться додати щось від себе. Щоб всі оплакували 3,7 і 27 мільйонів, а вони десять і сорок", – додав Бужанський.

Він також підкреслив, що в такий спосіб до загиблих додали ненароджених і почали перекручувати реальні цифри.

"Маю сказати одну вкрай неприємну річ. Тим сказати, хто бездумно ведеться на цей обман. З 1992 до 201 року населення України скоротилося на 20 мільйонів осіб... Так ось, якщо вважати ненароджених, ми втратили щонайменше 40 мільйонів. Без війни, без голоду, без катастроф, 40 мільйонів осіб. Живіть із цим. Або припиніть нагромаджувати смерті мільйонами", – жорстко порадив нардп.

Згідно з останніми підрахунками, 4,5 мільйона українців загинули від Голодомору 32-33-х років, який організувало керівництво тодішньої СРСР. Всього жертвами голоду стало 15 млн чоловік.

Закон про "іноагентів" не наближає Грузію до ЄС, - ​президент Європейської Ради

субота, 20 квітень 2024, 19:05

Президент Європейської Ради Шарль Мішель розкритикував грузинський закон про "іноагентів", заявивши, що його прийняття вплине на рішення про вступ Грузії до ЄС. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. "Я хочу чітко заявити: цей законопр...

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...