Українські контрозвідники знищили російський Т-72 і 15 загарбників: Окупант, який вижив, влаштував істерику (відео)

Російський окупант влаштував істерику через загибель на війні в Україні своїх товаришів по службі. 15 російських військових, які вирішили подивитися кіно, сидячи на танку, були ліквідовані українським ударним дроном разом із технікою, передають Патріоти України.

Відео ювелірної роботи українських воїнів показали в Telegram СБУ, додавши також аудіоперехоплення розмови окупанта, що вижив, із матір'ю. Він розповів про влучність бійців ЗСУ в деталях (щоб подивитись відео, доскрольте до кінця новини).

"Мамо, сьогодні у нас таке шапіто було! О другій годині ночі 15 "200-сотих". Бо вони на танку дивились усі кіно. Коротше, у башту скинули, бл*, дроном! Дроном, мамо, дроном, це п**дець! Просто підлетіли, скинули боєприпас і його розірвало", – розповів шокований окупант. "І нічого додати про долю цих окупантів: приїхали в Україну, подивилися кіно, загинули… і самі потрапили в кінохроніку ювелірної роботи наших спеців", – констатували в СБУ.

Україна планує "рухатися вперед": У Байдена заявили, що ЗСУ готуються до нового контрнаступу

неділя, 5 травень 2024, 11:48

Україна планує розпочати новий контрнаступ на позиції російських загарбників у 2025 році, щоб утримати Кремль від отримання додаткових переваг цього року. Про це заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван, інформує Financial Tim...

"Ми повинні": Макрон закличе Цзіньпіна натиснути на Путіна, щоб закінчити війну в Україну

неділя, 5 травень 2024, 11:30

Під час візиту китайського лідера Сі Цзіньпіна до Франції, президент Еммануель Макрон звернеться з закликом до Пекіну посилити тиск на Москву, щоб вона припинила збройну агресію проти України, передають Патріоти України. Візит китайського лідера до Фра...