Українські морпіхи на Донецькому напрямку знищили 20 окупантів і ББМ

Українські морпіхи на Донецькому напрямку знищили 20 окупантів, а також бойову броньовану машину ворога. Крім того, удару по силам противника завдала артилерія Збройних сил України, внаслідок чого війська РФ втратили понад 10 людей убитими та пораненими. Про це 4 серпня повідомила пресслужба Військово-морських сил ЗСУ, передають Патріоти України.

"Українські захисники військових частин і підрозділів морської піхоти Військово-морських сил ЗСУ продовжують у складі угруповань тримати оборону на займаних рубежах", – йдеться в повідомленні.

Так, протягом доби 3 серпня на Донецькому напрямку морські піхотинці ліквідували 20 осіб живої сили ворога та одну ББМ.А підрозділи артилеристів завдали вогневого ураження по силах противника, внаслідок чого окупанти втратили понад 10 людей убитими та пораненими. Українська артилерія веде контрбатарейну боротьбу й працює на знищення, придушення та виснаження ворога, повідомили у ВМС України.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...