Українські морпіхи показали унікальні кадри зачистки важливої ділянки траси на Донецькому напрямку (відео)

Унікальні кадри штурму позицій російських військ показали штурмовики 503 батальону Морпіхів. Днями ці хлопці значно посунули російські війська вглиб окупованої території, повідомляють Патріоти України.

У підсумку цього бою з десяток знищених росіян і захоплена російська броня. Ворожі "Z" замальовані українським тризубом, а спереду послання для “руского” корабля.

“БМП-3 справна, ми її привели до ладу, зарядили і, так сказать, ми дякуємо окупантам за такий “підгон” і що ми можемо тепер нею ж вас і бити”, - показує черговий лендліз від окупантів 24-річний боєць Валентин.

Оснащена сто і тридцятиміліметровими гарматами і кулеметом 7,62 з повним боєкомплектом - броньована машина піхоти вже пройшла бойове хрещення на українському боці. “Вона рятувала життя нашим побратимам, тому віддаю належне кац**м за хорошу броню для противотанкових мін”, - кажуть бійці.

День за днем ці хлопці не дають прорвати оборону на Донецькому напрямку і систематично нищать російські війська, відбираючи у них важку техніку. Часу на сон і відпочинок, кажуть бійці-штурмовики, буде достатньо лише після перемоги.

За два кроки до... Росія, Китай, Іран та їх сателіти пов'язані не ідеологією, а відчаєм, - WP

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:00

Іран, Росія, Китай та КНДР очолюють блок диктаторських режимів, до якого входять і терористичні угрупування - їх пов'язує не ідеологія, а відчай. Про це йдеться в аналітичній статті на сайті The Washington Post, передають Патріоти України. Всі ці країн...

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...