Українські морпіхи влаштували вибухові "сюрпризи" окупантам - шість загарбників ліквідовано (відео)

Захисники України продовжують "демілітаризовувати" російських окупантів, які окопалися на сході та півдні. Вони обстріляли з артилерії техніку ворога, що заховалася в лісі, й відмунусували шість загарбників, передають Патріоти України.

Ударів завдавали морпіхи, знявши їх на відео. Відповідні кадри опублікувала на Facebook-сторінці пресслужба Військово-морських сил ЗСУ. Зазначається, що чергову операцію з ліквідації загарбників було проведено 16 серпня на Донецькому й Херсонському напрямках.

Військовослужбовці військових частин і підрозділів морської піхоти ВМС ЗСУ в складі угруповань стійко й мужньо протистояли російським військам на закріплених ділянках фронту. Наші артилеристи завдавали ударів по скупченню живої сили й техніки ворога, внаслідок чого ліквідували шістьох загарбників. Остаточні втрати армії РФ уточнюються.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...