Українські "морські котики" показали, як "працюють" по ворогу з трофейного міномета (відео)

Легендарний український підрозділ "морських котиків" показав, як нищить окупантів із трофейного міномету. Бійці 73 центру Сил спеціальних операцій професійно ліквідовують ворожу техніку та живу силу на одному з напрямків. Про це повідомив журналіст Роман Бочкала на власному Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Бійці 72 морського підрозділу отримали славу ще у 2014 році, коли разом з іншими захисниками України боронили Іловайськ та Дебальцеве. Протягом восьми років вони брали активну участь у антитерористичній операції на Донбасі.

З моменту повномасштабного вторгнення "морські котики" успішно знищують російських окупантів. Загалом з 24 лютого в Україні було ліквідовано понад 32,1 тисяч військових Кремля. Окрім того бійці ЗСУ щоденно "виводять з ладу" дороговартісну техніку ворога.

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...