Українські прикордонники ефектно вдарили по позиціях та живій силі окупантів (відео)

Українські прикордонники на Краматорському напрямку завдали серії нищівних ударів по техніці та особовому складу росіян. Результатами роботи вони поділились у мережі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу ДПСУ.

Зазначається, що на відео показано удари дронів підрозділу розвідувально-ударних безпілотних авіаційних комплексів "Фенікс".В результаті роботи по окупантах зафіксовано втрату техніки та позицій.

Зокрема, ударними дронами прикордонники бригади "Помста" знищили десяток ворожих укриттів - 4 окупантів ліквідовано, 2 поранено, один з них вирішив самоліквідуватися після отриманих уражень.

"Також пошкоджено 3 гаубиці Д-30, гармати МТ-12 «Рапіра» та Д-20, багатоцільовий тягач легкий броньований (МТ-ЛБ) та легковий автомобіль ворога на Краматорському напрямку", -йдеться в повідомленні.


Скільки ще може тривати війна в Україні? Романенко назвав можливі сценарії

вівторок, 20 серпень 2024, 16:50

Війна, яку розв’язала Росія в Україні, триває вже понад два з половиною року. Ситуація на фронті більш ніж гаряча. Ворог повільно, але наступає на Донеччині, а ЗСУ стрімко захоплюють нові території на російській Курщині та контролюють їх, дивуючи увесь...

Буде торг: Bloomberg назвав країну, яка погодилася передавати повідомлення між Зеленським та Путіним

вівторок, 20 серпень 2024, 16:30

Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді планує відвідати Київ у п'ятницю, 23 серпня, щоб спробувати збалансувати зв'язки з Вашингтоном і Москвою. Про це пише Bloomberg, передають Патріоти України. За інформацією джерел видання, Моді виключив роль посередни...