Українські прикордонники показали відео "демілітаризації" групи окупантів на Луганщині - вцілілі накивали п’ятами (відео)

Аеророзвідка Держприкордонслужби виявила російську групу піхоти на Луганщині. Координати прикордонники передали артилеристам Збройних сил України - і ті завдали ударів по загарбниках, передають Патріоти України.

Відео відпрацюванняпоказали у Державній прикордонній службі. Судячи з відео, на ногах після "бавовни" від українських воїнів залишилися всього двоє загарбників з десяти.

"ДРГ, ПНХ! Аеророзвідка прикордонників на Луганщині виявила ворожу групу піхоти. Координати передали артилеристам ЗСУ, які накрили ворогів вогнем. Є поранені й вбиті, а ті, кому пощастило більше – дали ногам волю", – підписали відео у ДПСУ.

На кадрах видно, як по дорозі посеред поля йдуть десять російських окупантів. В якийсь момент їх засікла аеророзвідка ДПСУ.Прикордонники передали координати артилеристам – і "боги війни" влучно по них відпрацювали.

Судячи з фіналу відео, після прильотів на ногах залишилися лише двоє загарбників. Вони втекли подалі від місця, де залишилися їхні ліквідовані та поранені товариші. У Держприкордонслужбі не вказали, коли було зроблено відео, проте, судячи з снігу на полях, ліквідація загарбників відбулася не протягом останніх днів.

"Мені дуже тяжко вирватися": Віталій Кличко розповів, де зараз живуть його діти, яких він не бачив понад два роки

вівторок, 7 травень 2024, 17:30

Мер Києва, а у минулому боксер, Віталій Кличко зізнався, що востаннє бачив своїх дітей ще до початку повномасштабної війни. Подробицями особистого життя Кличко поділився у випуску "Тур Зірками" на "Люкс ФМ", передають Патріоти України. Зокрема, Віталій...

"Потрібно більш активно нападати": Кадиров пообіцяв Росії взяти Одесу і Харків у травні

вівторок, 7 травень 2024, 16:54

Лідер Чечні Рамзан Кадиров поскаржився: Росії необхідно взяти Одесу і Харків цим травнем, підкресливши, що з Україною слід воювати жорсткіше та активніше, передають Патріоти України. Відповідну страшилку політик розповів з нагоди інавгурації свого прав...