Українські розвідники підірвали на Донбасі БТР російських військових (відео)

Зйомка операції велася з дрона, якій завис над підірваною бронетехнікою росіян.

У соціальних мережах показали фото підриву БТР-80 російських бойовиків на окупованій частині Донбасу. Міна була встановлена розвідниками ЗСУ на бронетехніці противника: після детонації бронетранспортер був знищений. Інформацію про це повідомив в соціальних мережах користувач, який отримав в розпорядження знімки бойової операції ЗСУ, передають Патріоти України.

Зйомка операції велася з дрона, якій завис над підірваною бронетехнікою росіян. "Знищення шляхом підриву на міні БТР-80 9 ОМСП бойовиків. Міна була встановлена українськими розвідниками. БТР згорів", - зазначено в повідомленні.

9-й окремий полк морської піхоти (9 ОПМП, в / ч 08819) - незаконне збройне формування, що входить до складу 1-го армійського корпусу окупаційних військ РФ на Донбасі. Формально знаходиться в підпорядкуванні організації "ДНР". На знімку також помічений другий БТР, який, за непідтвердженою поки інформацією, пізніше також був підірваний. Час і точне місце операції залишається невідомим.

"Повільно варити Україну до смерті": Представник американських демократів розніс альтернативний закон Джонсона

вівторок, 16 квітень 2024, 22:02

Конгресу США знадобиться щонайменше два місяці, щоб провести через усі формальні процедури альтернативний законопроект про військову допомогу Україні, який пропонує спікер Палати представників Майк Джонсон. Про це заявив високопоставлений представник Д...

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...