Українські спецпризначенці вночі розгромили ворога на Тендрівській косі, на захід від Залізного Порту - ГУР (відео)

Головне управління розвідки МОУ повідомило, що спецпризначенці підрозділу активних дій "Артан" та Морського центру ГУР 6 серпня провели операцію у північній частині Чорного моря, під час якої знищили окупантів, їх техніку і фортифікації, зазначають Патріоти України.

"Вночі десантна група спецпризначенців висадилась на Тендрівській косі та знищила ворожу броньовану техніку, зокрема МТ-ЛБ, комплекс РЕБ противника, а також зруйнувала фортифікаційні укріплення росіян. Під час бою російські загарбники зазнали втрат серед особового складу – точна кількість уточнюється", - йдеться у повідомленні ГУР. Наголршується, що бійці виконали завдання, зокрема й секретну його частину, і відійшли без втрат.

Розвідка додає, що це не перший успішний активний захід спецпризначенців ГУР на окупованій росіянами Тендрівській косі.

"Відповідні дії – лише частина масштабного плану Сил безпеки і оборони України, реалізація якого триває", – підсумували у ГУР.

Для довідки: Тендрівська коса – це вузький острів-коса завдовжки близько 65 км та завширшки до 1,8 км, розташований у північній частині Чорного моря, біля берегів Херсонської області.

І

середа, 7 серпень 2024, 13:00

Вздовж Керченського мосту окупанти зводять ще одну стаціонарну переправу - соцмережі. У тимчасово окупованому Криму біля Керченського мосту росіяни зводять ще один міст, для якого забивають палі, передають Патріоти України з посиланням на Телеграм-ка...

"Передусім нам два місяці не давали по них працювати": Білоруський доброволець розповів про тактику росіян у Вовчанську

середа, 7 серпень 2024, 11:45

Білоруський доброволець, який воює на боці України, Ігор Янков, відомий за позивним "Янкі", розповів в інтерв'ю УП про роботу його спецпідрозділу у Вовчанську, передають Патріоти України. "У нашого підрозділу було завдання спочатку замінувати певні діл...