Українські силовики отримають ще кілька десятків вертольотів Airbus до кінця року, - МВС

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков провів зустріч із делегацією компанії Airbus Group. Сторони обговорили прогрес у реалізації контракту МВС і Airbus Helicopters на поставку 55 вертольотів, а також перспективи розширення співпраці, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу МВС.

"З огляду на зростання кількості авіаційної техніки, що надходить від виробника, в планах МВС активне розгортання системи обслуговування і ремонту вертольотів Airbus Helicopters в Україні. Центром технічної підтримки стане місто Ніжин Чернігівської області. У перспективі цей майданчик обслуговуватиме вертольоти і наших європейських партнерів", - сказав Аваков.

Зі свого боку французькі партнери повідомили про зміни в графіку поставок гелікоптерів у межах 2021-2022 років. Планується поставка 26 гвинтокрилів у 2021 році і 18 у 2022 році.

Делегація Airbus Group також зазначила, що зараз у тренінговому центрі Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ монтується польотний тренажер-авіасимулятор (FFS) вертольота типу Н225 для підготовки авіаційного персоналу. Завершення монтажу і старт експлуатації заплановано на серпень 2021 року.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...