Українські військові на Донбасі підірвалися на міні

Під час евакуації особового складу, обходячи осередок вогню в "сірій зоні", двоє військових підірвалися на мінному полі.

Двоє українських військовослужбовців загинули на Донбасі, підірвавшись на міні, передають Патріоти України.

Як повідомив у Facebook пресцентр оперативно-тактичного угруповання "Схід", під час евакуації особового складу, обходячи осередок вогню в "сірій зоні", двоє військових зі складу Об’єднаних сил підірвались на вибуховому пристрої на мінному полі противника.

Зазначається, що бійці були відрізані полум’ям від решти особового складу поблизу Верхньоторецького. Командування ОТУ "Схід" висловило співчуття сім’ям загиблих воїнів.

Скрін Facebook

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...