Українські військові на Донбасі знищили велику "шишку" окупантів, - офіцер ЗСУ

Підрозділи Збройних сил України ліквідували на Донбасі високопоставленого командира ЗС РФ. Про це повідомив офіцер ЗСУ, блогер Анатолій Штефан із позивним "Штірліц", передають Патріоти України.

За його словами, йдеться про топ-командирf окупаційних військ, який брав участь у бойових діях на Донбасі та й у Сирії. Відомо, що ліквідованого офіцера ЗС РФ звуть Роман. Анатолій Штефан, коментуючи знищення російського командира, запропонував іншим "фельдмаршалам" Володимира Путіна приєднатися до цього флешмобу.

За непідтвердженими даними, ліквідованим міг стати один із лідерів проросійських бойовиків Роман Лягін, який обіймав посаду "глави Мінпраці" та керівника "Центрвиборчкому ДНР".

Крім цього, колаборант є одним із ініціаторів створення секретної в'язниці на території захопленого заводу "Ізоляція".

Примітно, що мешканці непідконтрольних Києву територій із захопленням відреагували на новину про ліквідацію топ-командира окупаційних військ. Під публікацією в місцевому паблику "Типовий Донецьк" користувачі залишили більше захоплених емоцій, ніж скорботних.

Telegram-канал "Оперативний ЗСУ" стверджує, що ліквідованим окупантом виявився Роман Воробйов, якого у травні ватажок бойовиків Денис Пушилін нагородив званням "герой ДНР".

Користувачі Twitter у свою чергу припускають, що на Донбасі могли ліквідувати генерал-лейтенанта ЗС РФ Романа Бердникова. Топ-офіцер курирував так званий "11 полк" 1 армійського корпусу "ДНР" і був командувачем 29-ї загальновійськової армії Східного військового округу. Варто зазначити, що офіційного підтвердження про ліквідацію Романа Бердникова наразі не було.


У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...