Українські військові "підсмажили" спостережний пункт росгвардії з Дагестану (фото)

Бойовий підрозділ 128 окремої гірсько-штурмової бригади знищив спостережний пункт російської нацгвардії, що облаштувався в лісопосадці. Про це повідомив речник 128-ої бригади, журналіст Ярослав Галас, передають Патріоти України.

У результаті бойового зіткнення, яке тривало кілька хвилин, знищений військовий "Урал" і двоє росгвардійців (вороги згоріли й ідентифікації не підлягають). Решта гвардійців утекли. Зі штурмовиків 128 бригади поранених і загиблих немає.

На спостережному пункті знайшли документи одного з росгвардійців. Ярослав опублікував його дані: Маданов Владик Иньязудинович, 2 июня 1995 года рождения. Военный билет выдан военкоматом г.Дербент Дагестанские Огни Республики Дагестан.

Серед документів Владика Иньязудиновича військовий квиток, облікова картка зберігання зброї, особистий жетон Росгвардії, картка обліку доз радіоактивного опромінення, кредитні картки "Сбербанка". І навіть дивовижний зразок російського агітпропу, патріотична пісенька.

Як зазначає речник 128-ої бригади, судячи з пісеньки, росгвардійці не мають уявлення про розділові знаки. "У кінці кожного рядка ставлять крапку, пишуть "родина" з малої букви (що не дивно), а узгодження в заключних словах "Мы им покажем что не зря. Чему нас родина учила." грамотній людині навіть коментувати не хочеться. Але це дрібниці. Головне те, що після зустрічі зі 128 гірсько-штурмовою бригадою росгвардійці переконалися на власній шкурі, що стається з вражою силою, яка прийшла в Україну", - пише Ярослав Галас.

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...

"Давно вже час": Депутат Держдуми закликав завдати ядерного удару по Україні

вівторок, 7 травень 2024, 23:45

Один з російських депутатів Держдуми заявив, що якщо в Україні буде помічено літаки F-16, по них “потрібно” буде завдати ядерного удару. Про це з посиланням на депутата пише телеграм-канал “Кривава бариня”, передають Патріоти України. Як зазначається, ...