Українські військові показали, як знищили артилерійську батарею окупантів (відео)

Росіяни не втомлюються зазнавати все нових й нових втрат у війні проти України. Таке враження, що вони не заспокояться, доки не утилізують всіх своїх солдатів та техніку, зазначають Патріоти України.

Наші захисники та захисниці роблять усе можливе для того, щоб якомога швидше звільнити Херсонщину від російських окупантів. Ворог намагається втримати свої позиції та окуповані території, але його плани поступово провалюються.

Знищення ворожої артилерії

Наші воїни показали, як вдало їм вдалося спалити ворожу артилерію. До того, не поодинокі установки, і цілу артилерійську батарею ворога. Сили окупантів тануть з кожним днем, і скоро від їх войовничості не залишиться нічого.


Агітував колег співпрацювати з окупантами: На Харківщині викрили співробітника "Укрзалізниці" (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 14:04

На Харківщині викрили та повідомили про підозру 52-річному співробітнику Укрзалізниці, який був прихильником російської агресії та агітував своїх колег співпрацювати з окупантами. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти Укр...

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...