Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі.

За словами головкома, російські війська продовжують намагатися вибити українські сили з Кринок на лівому березі Херсонської області. "Успіху (ворог - ред.) не має на жодному з напрямків. Щобільше, на Херсонському напрямку нашим підрозділам вдалося просунутися в районі Велетенського та встановити контроль над островом Нестрига", - повідомив Сирський.

Ситуація в Херсонській області

Українські військові вже декілька місяців утримують плацдарм в на лівому березі Херсонської області в районі села Кринки. Ба більше, українським військовим навіть вдається його розширювати, просуваючись на лівобережжі.

Росіяни весь цей час намагаються вибити звідти підрозділи ЗСУ, але їм це не вдається. Лише за сьогодні, 28 квітня, російська армія за підтримки авіації тричі атакувала позиції ЗСУ в районі Кринок.

Телевізійні уроки дипломатії

вівторок, 14 травень 2024, 0:33

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипломатич...

Буде вам Харків "за три дні!": Бійці Третьої штурмової бригади показали розгром колони ворожої бронетехніки, яка йшла на прорив українських позицій (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:28

Сили підрозділів Третьої штурмової бригади та суміжних 66-ї ОМБр, 77-ї бригади ДШВ знищили танки-черепахи та БМП-2 противника. Йдеться про колону, яка намагалася здійснити прорив на Харківщині. Про це повідомляє пресцентр 3 ОШБР. . Як зазначається, ок...