Не з кулемета: Як українські військові збили російську ракету на кордоні Закарпатської та Львівської областей (відео)

У понеділок, 26 серпня, під час масованої атаки Росії по Україні, ворожі ракети долетіли до Закарпаття. Про це повідомили в Закарпатській ОВА, опублікувавши також кадри збиття ракети, передають Патріоти України.

Колишній речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат уточнив, що ракету на межі Закарпатської та Львіської областей збив не кулеметник, як повідомлялося спочатку, а «інша ракета» — ППО.

Раніше в Мережі з’явилося відео збиття. «Закарпатський 650-й окремий зенітно-кулеметний батальйон ЗСУ збиває крилату ракету на межі нашої та Львівської областей. Вона прямувала до нашого регіону…» — йшлося у коментарі Закарпатської ОВА до опублікованого відео.

Згодом журналіст Віталій Глагола повідомив в своєму Telegram-каналі, що на територію Закарпаття залетіло дві російські ракети.


Таки злам? Все більше американців вважають, що у війні перемагає Україна

вівторок, 27 серпень 2024, 0:30

Після початку операції ЗСУ у Курській області більше американців стали вважати, що наразі у війні перемагає Україна. Як повідомляє Голос Америки, про це свідчать дані опитування YouGov, передає Укрінформ, передають Патріоти України. Згідно з результата...

“Є загальна тенденція": Еекспертка розповіла, як на настрої в РФ вплинула Курська операція

вівторок, 27 серпень 2024, 0:17

Росіяни втомилися від війни, але на вулиці ніхто не піде. Про це в ексклюзивному інтерв’ю TSN.ua розповіла російська політична аналітикиня Ольга Курносова, передають Патріоти України. “Є загальна тенденція до втоми від війни, звичайно ж. І Курська опер...