Українські воїни з артилерії та мінометів розтрощіли банзай-атаку окупантів: У BILD розповіли про бій під Красногорівкою

Окупаційні війська Росії спробували провести наступ на Красногорівку у Донецькій області "танками-черепахами" - план росіян обернувся для них катастрофою, передають Патріоти України.

Днями колона російської бронетехніки вийшла з-під Мар'їнки на Красногорівку, щоб доставити підкріплення до міста, де тривають бої, пише аналітик BILD Юліан Рьопке.

Першим йшов звичайний танк, за ним чотири обшиті металом "танки-черепахи", на яких ховалася російська піхота. Вони пройшли близько 7 км вздовж залізничних колій.

"ЗСУ розстріляли колону з артилерії та мінометів, зокрема касетними боєприпасами. Лише один танк повернувся назад після висадки десанту", - йдеться у повідомленні.

Рьопке зазначає, що російське угруповання в Красногорівці перебуває зараз у складному становищі, оскільки практично позбавлене постачання.

"Українські військові стверджують, що вибили росіян із одного з районів", - додав він. Красногорівка розташована за 20 км на захід від окупованого Донецька поблизу села Старомихайлівка. До війни у місті проживало близько 15 тисяч людей.

Окупанти скинули з дрона вибухівку на людей у Херсонській області

субота, 18 травень 2024, 21:00

Російські окупанти 18 травня скинули вибухівку з дрона на двох жителів села в Херсонському районі, один із них загинув. Про це у Facebook проінформував голова ОВА Олександр Прокудін, передають Патріоти України. "Окупанти атакували з безпілотника людей ...

Про мотивацію

субота, 18 травень 2024, 19:54

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...