Українські захисники влаштували "салют" та ліквідували окупантів на позиціях (відео)

Українські воїни продовжують завдавати ворогові втрат. Вони нищать російських окупантів просто на позиціях. Процес очищення української землі від російських зайд воїни показали на відео. Його опублікував захисник України Валерій Маркус, передають Патріоти України.

"Шановне панство, оцініть цю прекрасну короткометражку, яку ми назвали "Салют". Політика нашого онлайн-кінотеатру дуже проста. Перегляд - безкоштовний, але за "квиточок" ви можете добровільно залишити стільки коштів, на скільки оціните нашу творчість. Художник не повинен бути голодним, художнику потрібні кошти на фарби", - зазначив у креативному підписі до яскравого відео Маркус.

Він також опублікувавреквізити "спілки художників" 47 окремого батальйону, який знищив російських загарбників. Вистежувати окупантів воїнам довелося за допомогою тепловізора. Коли вони були знайдені - кожен з них отримав персональний "подарунок", який захисники України доправили до адресатів за допомогою дрону. На відео зафіксовано ліквідацію щонайменше трьох загарбників.


У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...