Українські захисники виявили в полі катапультне крісло збитого ворожого Су-25 (відео)

Захисники України, які нищать окупантів на землі та в небі, виявили серед поля катапультне крісло від літака армії РФ. Очевидно, на ньому російський пілот "відлетів" після того, як ЗСУ підбили його техніку, передають Патріоти України.

Українські воїни пожартували, що можуть так "приземлити" й інших загарбників. Відео опублікував Telegram-канал "Ні війні"

Зазначається, що катапультне крісло К-36ДМ належало російському штурмовику Су-25. Припускають, що його пілот-окупант міг вижити, проте ворожий літак – "точно долітався".

"Ось вона, п**арська апаратура. Якщо бажаєте, ми і вас катапультуємо. Добрий день, ми з України!" – пожартували на відео захисники, умовно звертаючись до ворога.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...