Українські захисники зменшили російський флот на чотири судна і підірвали склад боєприпасів окупантів

Українські військові знищили російський десантний катер типу "Серна" із ЗРК "Тор" біля острову Змійний. Для цього вони застосували ударні дрони Bayraktar. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь" у Facebook. Також було знищено два десантно-штурмових катери типу "Раптор", передають Патріоти України.

Ще один такий корабель РФ зазнав суттєвих ушкоджень. Загалом було ліквідовано 46 окупантів зі складу екіпажу та десанту.

В ОК "Південь" зазначили, що Зміїний вже стає "легендарним плацдармом феєричного зменшення сил і потужностей рашистів". Острів має шанс стати другою Чорнобаївкою для ворога.

Загальні втрати противника на півдні України за день склали 80 осіб. Крім того, наші захисники перетворили на металобрухт 10 одиниць російської військової техніки, враховуючи підбиті катери, зенітно-ракетний комплекс "Тор", бойову машину десанту та гаубиці.

Також над Одещиною було збито ударний безпілотник-розвідник "Форпост". А в районі села Станіслав на Херсонщині воїни Збройних сил України вдарили по складу боєприпасів російських окупантів.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...