Українські захисники знищили ще один ворожий танк "Прорив", який окупанти називають "найкращим у світі" (відео)

Українські захисники активно знищують на фронті російських окупантів та їх техніку. Воїни крок за кроком наближають перемогу над ворожою агресією, передають Патріоти України.

Нещодавно бійці ЗСУ ліквідували ще один ворожий танк Т-90М "Прорив". Окупанти гордо називають "найкращим у світі", бо він найсучасніший у ЗС РФ. "Ліквідація російського танку Т-90М "Прорив" FPV-дроном підрозділу "Ластівка" 11-ї бригади НГУ", – підписані кадри.

Відомо, що знищення відбулося на Херсонському напрямку. А виявили танк військові 406-ї ОАБр. Це вдалося їм за допомогою БпЛА Shark. На кадрах видно, як дрон наближається до ворожої техніки та максимально точно влучає в неї.

Як відомо, під час вторгнення в Україну "Прорив" вперше було помічено наприкінці квітня 2022 року на Харківщині, а потім – на початку липня на Запоріжжі.

Крім того, на цій бронетехніці окупанти воювали поблизу Андріївки на Бахмутському напрямку та пересувалися під час відступу з села Роботине.

Зазначимо, "Прорив" – це основний бойовий танк армії РФ. Перші моделі надійшли до ЗС РФ у 2020 році. Всього було випущено менше ніж 100 одиниць. Вартість танка понад 4 мільйони доларів.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...