Український БПЛА зняв російський винищувач, збитий власним ППО росіян під Токмаком

ППО окупантів збило власний літак, але пропустило український безпілотник, який зміг залетіти в глибокий тил ворога.

Російське ППО на окупованій частині Запоріжжя збило напередодні власний літак, але не помітило український дрон, який знімав місце падіння літака. Про це повідомив журналіст Андрій Цаплієнко, оприлюднивши відповідне відео.

"Повне відео падіння збитого самими ж росіянами власного Су-27 знімав виявляється.... увага... український дрон, який залетів в глибркий тил ворога.У кацапських пропагандистів з цього приводу розрив всього. Український безпілотник не збили, замість цього збили власний винищувач", - прокоментував Цаплієнко.

За його даними збитим літаком виявився Су-27, хоча напередодні журналіст Юрій Бутусов та Олександр Коваленко повідомляв, що російське ППО "приземлила" власний Су-35.

Підтверджено: Президент Ірану таки загинув в авіатрощі, разом з ним і людина, що підписувала контракт на поставку Росії "шахедів" (фотофакти)

понеділок, 20 травень 2024, 7:49

Президент Ірану Ібрагім Раїсі загинув внаслідок аварії гелікоптера. Всі пасажири борту загинули. . На борту перебував і очільник МЗС Ірану. . "Тепер у пеклі підписуватимуть контракти на поставку Шахедів", - іронізує Оперативний ЗСУ.

Поцілили прямісінько всередину будівлі: Захисники України знищили одразу дев’ять окупантів (відео)

понеділок, 20 травень 2024, 7:23

Аеророзвідники і пілоти FPV-дронів Волинської бригади атакували загарбників та ліквідували одразу дев’ять російських військових. Про це йдеться на сторінці 100-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ. "Відразу дев’ять орків – аеророзвідни...