Український депутат прийшов на стендап-шоу, як раптом там почали матюкатися - прихильник моралі влаштував бійку в залі (відео)

Депутат партії "Голос" Костянтин Богатов, обурений лайкою в програмі стендап-шоу, влаштував бійку в залі і вдарив по обличчю коміка й телеведучого "Телебачення Торонто" Владислава Капицю, передають Патріоти України.

Інцидент стався 14 лютого в залі арт-центру "Братислава". Як розповів Капиця у Facebook, незабаром після початку концерту Богатов почав виммагати припинити шоу, мотивуючи це тим, що в залі "не повинні звучати мати". Після того, як депутатові не вдалося достукатися до коміків словами, він застосував кулаки.

"Бачу, що чолов’ягу, який візуально виділяється за віком, починає щось непокоїти, він рухається туди-сюди, і в якийсь момент встає та починає бурмотіти: "Прекратить! Что тут? Как такое может быть? Какие матюки? Ану, где свет?" - переповів історію Капиця. - А я стою опершись на щиток, який контролює світло в залі. Діалог наступний: "Що сталось?" - "Откуда здесь маты?" - "Було заявлено, що тут мати будуть" - "Ні, не буде тут матів". Після цього він б'є мене по обличчю, попутно зачіпаючи телефон, яким я знімав його".

Як заявив пізніше депутат, він не знав про регламент концерту і виявився "не готовим" до такого формату. Після перегляду опублікованих відео, користувачі соцмережі взагалі припустили, що Богатов був напідпитку.

Незабаром після інциденту телеведучий "Телебачення Торонто" Майкл Щур на особистій сторінці у Facebook звернувся до партії "Голос" з проханням прокоментувати поведінку Богатова.

У коментарях під постом Щура відписалися прес-секретар партії, а також сам Костянтин Богатов - депутат вибачився, визнавши свою поведінку "неадекватною".

"Партія" Голос" вважає неприпустимою поведінку нашого депутата Костянтина Богатова, - зазначили також колеги депутата. - Вважаємо інцидент ганебним. На найближчих зборах фракції "Голосу" поведінка пана Богатова отримає належну оцінку, про що партія повідомить окремо".

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...