Український десантник успішно збив "Іглою" російський штурмовик Су-25 "Грач"

Українська нація – це просто цвіт неповторних героїв та сміливих вчинків. Наші ЗСУ доводять це кожного дня. Про чергове успішне знищення ворога повідомили наші десантники. Їхній побратим із 79 Миколаївської бригади збив російський штурмовик Су-25 "Грач", передають Патріоти України.

"На одному з напрямків, військовослужбовець підрозділу протиповітряної оборони 79 окремої десантно-штурмової бригади Миколаїв ДШВ ЗС України успішно збив російський штурмовик Су-25 "Грач", – повідомило командування десантно-штурмових військ.

Українські воїни наглосили, що цей літак російських окупантів був броньований. Та для нашого героя це не стало проблемою Він його успішно приземлив пострілом з переносного зенітно-ракетного комплексу "Ігла".

Наш герой-зенітник прийшов до війська боротися за рідну землю добровольцем по мобілізації. За час підготовки отримав відповідну спеціальність, про що свідчить збитий "Грач".

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...