Український дрон-бомбер знищив новітній російський танк Т-90М "Прорив" (відео)

Українські воїни скидом з дрона знищили російський танк Т-90М "Прорив". ВІДЕО

Українські захисники з підрозділу аеророзвідки Shadow показали, як знищили російський хвалений танк Т-90М "Прорив". Уразити ворожу бронетехніку вдалося точним скидом гранати в люк. Вибухове відео опубліковано у соцмережах підрозділу.

Військові зазначили, що дрони, які відпрацьовують по ворожим цілям, були придбані на донати українців.

"Дякуємо за ваші донати, на зібрані кошти ми придбали чотири дрони DJI Mavic 3 Pro і вони вже працюють. Розвідка, коригування артилерії та скиди – ваша заслуга. Ви – допомагаєте, ми – нищимо ворогів", – йдеться в дописі.

На кадрах відео видно, як БПЛА українських воїнів влучно скидає гранату просто в люк танка. У результаті Т-90М охопив вогонь.

Український журналіст Юрій Бутусов розповів, що захисникам на цій ділянці фронту відтягнути на свої позиції танк не вдалося, тому його було знищено.

Зазначимо, раніше російський диктатор Володимир Путін назвав новітній танк Т-90М "Прорив" "найкращим у світі", тим не менш, їх уже неодноразово знищували українські захисники на фронті.


Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...

Аншлаги Кобзона сьому добу поспіль, у ворога й посилена утилізація артилерії: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 травня

понеділок, 20 травень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.05.24 орієнтовно склали: