Український дрон висадив у повітря ворожий пікап, залетівши прямо в укриття: У мережі показали феєричне відео

Українські захисники активно знищують російських окупантів та їхню техніку. Вони завдають по дислокаціях ворога точних ударів усіма можливими способами та за допомогою дронів зокрема. Так, оператор українського БПЛА підірвав ворожий пікап, залетівши прямо в укриття. Відповідний ролик опубліковано в Telegram, передають Патріоти України.

Ще один результативний виліт здійснив підрозділ "Очі відплати" 59-ї окремої мотопіхотної бригади ЗСУ."Суперпілот, керуючи дроном під номером 054, зумів провести результативну атаку та знищив ворожий пікап", – вказано у повідомленні.

На кадрах можна роздивитися, як дрон прямує до ангара, де стоїть машина. БПЛА летить точно до цілі й у результаті успішно скидає на неї вибухівку. Варто зазначити, що бійці додали до ролика символічне та амбітне озвучення футбольного коментатора.

Держсекретар США зробив заяву про "нові кроки на підтримку України"

вівторок, 14 травень 2024, 20:51

На Вашингтонському саміті НАТО будуть зроблені «нові кроки на підтримку України». Про це заявив державний секретар США Ентоні Блінкен під час виступу в Київському політехнічному інституті, передають Патріоти України. «Ми хочемо, щоб Україна була в силь...

Найближчими днями: Макрон оголосив передачу Україні додаткового озброєння

вівторок, 14 травень 2024, 20:43

Президент Франції Емманюель Макрон сьогодні, 14 травня, під час розмови з українським лідером Володимиром Зеленським анонсував поставки додаткового озброєння ЗСУ. Про це йдеться у повідомленні Єлисейського палацу за підсумками телефонної розмови презид...