Український контрнаступ: Генерал Тарнавський розповів про успіхи ЗСУ впродовж 3 вересня на півдні

На Таврійському напрямку за минулу добу Сили оборони ліквідували 76 загарбників, поранили 170 і взяли в полон трьох. Про це увечері, в неділю, 3 вересня, повідомив командувач оперативно-стратегічного угрупування військ Таврія Олександр Тарнавський.

Зазначається, що артилерійські підрозділи Сил оборони Таврійського напрямку протягом доби виконали 1328 вогневих завдань. На цій ділянці фронту втрати противника склали 249 осіб, з яких: безповоротні - 76, поранені - 170, полонені - 3.

"Знищено 20 одиниць військової техніки противника. Зокрема, один танк, два ББМ, п’ять артилерійських систем та мінометів, один ПТРК, один БпЛА, 10 одиниць автомобільної техніки та одну одиницю спеціальної техніки", - розповів Тарнавський, додавши, що також було знищено два склади боєприпасів ворога.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...