Український контрнаступ: Сили оборони звільнили ще одне село на південному фронті - Нескучне

Сили оборони 10 червня звільнили село Нескучне Волноваського району Донецької області, котре розташоване поряд з також щойно звільненим Благодатним.

Про це повідомили бійці 7-го окремого батальйону «АРЕЙ» Української добровольчої армії 129-ї бригади Сил територіальної оборони ЗСУ, які займалися звільненням села.

"Штурмував Нескучне 7-й Окремий батальйон «Арей» УДА 129-ої бригади ТрО, за підтримки роти вогневої підтримки 3-го Окремого батальйону «Волинь» УДА та у співпраці з іншими підрозділами Сил Оброни України.

Знаю обидвох комбатів, і 3-го, і 7-го. Пару тижнів тому працював з ними у Великій Новосілці. Просто унікальні командири з нестандартним мисленням. Тому, думаю, в нас все, що задумали, вийде", - прокоментував ситуацію журналіст Андрій Цаплієнко.

Логічний крок: Зеленський звільнив начальника УДО, чиї підлеглі готували замах на президента

четвер, 9 травень 2024, 20:27

Президент Володимир Зеленський звільнив Сергія Рудя з посади начальника Управління державної охорони України. Про це йдеться в указі глави держави №317/2024 від 9 травня, передають Патріоти України.

"Українці є дешевим інструментом США": Харківського блогера затримали за підтримку Росії (фото)

четвер, 9 травень 2024, 19:29

У Харкові викрили і затримали 24-річного проросійського агітатора. Безробітний чоловік створив анонімний YouTube-канал, підписниками якого були у більшості боти, та вихваляв там тоталітарний режим Радянського союзу, популяризував комуністичну символіку...