"Український народ - це реальність": Російські пропагандисти змінили риторику у розпал війни (відео)

На російському пропагандистському телебаченні знайшли нову відмовку, чому їм не вдається перемогти Україну у війні. Риторика окупантів різко змінилася, передають Патріоти України.

Так, в одній із програм, фрагмент якої розповсюдили в соцмережах, пропагандист Карен Шахназаров запевнив, що тільки військовим шляхом вони ніколи не досягнуть успіху.

У Росії вже зрозуміли, що не існує жодної вигаданої "могутності" "другої армії світу" і наголосили, що їй протистоїть народ зі своєю ідентичністю.

"Не можна тільки військовим шляхом намагатися вирішити українське питання. Ми так його не вирішимо, це дуже важко. Треба визнати, що український народ – це реальність. І не казати, що він там австро-угорцями придуманий. Почитайте класику: у Чехова, у Гоголя. Так, це близький нам народ, але який склався у свою ідентичність. Подобається нам це чи не подобається", – видав пропагандист.


Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...