Український омбудсмен показав "виховну бесіду" з полоненими росіянами перед обміном (відео)

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець оприлюднив відео "виховної бесіди" з російськими військовополоненими, яких повернули до Росії в рамках обміну у вівторок. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець в Telegram, передають Патріоти України.

Пряма мова:

– Я представляю секретаря уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. Які у вас питання, проблеми, пропозиції, скарги під час вашого незаконного перебування в Україні? Є?

– Ні (російською- ред.)

– Відсутні? Скарг немає? Поводились з вами нормально? Харчування?

– Так.

– Сподіваюсь, ми більше не побачимось?

– Ні.

– Обіцяєте, хлопці?

– Так.

– У вас такий самий інститут (уповноваженого з прав людини - ред.) є в Росії. Ним керує Москалькова Тетяна Миколаївна, якщо ви чули про таку. Якщо вас ще раз захотять сюди відправити, ви маєте право до неї звернутись. Вона готова вам допомагати. Сподіваюсь, так і буде. Так?

– Так.

Деталі: Лубінець назвав такий формат бесіди "традиційним".


Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...