Український політв'язень наверстує втрачене за п'ять років: Сенцов показав єдине фото з російських буцегарень

Прес-конференція екс-політв'язня виявила один важливий факт. Ні більшість журналістів, ні громадськості не усвідомлюють, наші полонені весь час перебували в інформаційному вакуумі. Отже і за Савченко питати було не варто.

Звільнений політв'язень Олег Сенцов показав у Фейсбуці свою єдину фотографію з російського ув'язнення, зазначають Патріоти України.

"Постскриптум про банку. Ув'язненим не можна ані телефонів, ані інтернету. Хоча є такі в'язниці, де подібні заборонені предмети присутні".

"Але я в подібних місцях бував вкрай рідко, лише проїздом по етапу. В основному я сидів в максимально ізольованих, сумних закладах, де про подібні речі ніхто не думав. Вибравши можливість зв'язку, я коротко зв'язувався з рідними, щоб дати знати, що я живий і куди мене везуть".

За словами Сенцова, фото - єдине, зроблене у тюрмі.

"Пощастило зробити і переслати своїм. На ньому - переддень нового 2016 року", - зазначив він.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...