"Український президент загнав у кут Байдена": Що пишуть західні ЗМІ про діалог Зеленського із президентом США

"Цікавий момент. Заголовків щодо кроткого діалогу Зеленського з Байденом в Ґлазґо ще не так багато, але ЗМІ сподобалось формулювання Дейлі Мейл "Український президент загнав в кут Байдена, щоб обговорити напруженість стосунків з Росією". Оце "загнав в кут" вже пішло гуляти інформаційним простором", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Щоправда, тільки російські пропагандисти подають це як щось негативне. В світових ЗМІ це швидше виглядає як заохочення і визнання наполегливості українського лідера.

І варто визнати, що з цим він дійсно молодець. Це завжди в інтересах України: нагадувати світу з перших шпальт про те, що Росія - збройний агресор, що посеред Європи триває війна, що є така Україна, котру варто підтримати в боротьбі проти Росії, бо це в спільних інтересах. А Зеленський ще й у виступі знов акцентував на небезпеках - екологічних і кліматичних в тому числі - для цілого світу через анексію Криму і його мілітаризацію. Цей раунд так чи інакше за нами".

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...