Український "укроп" став поперек горлянки "косарю" з Росії: ЗСУ затримали на Донбасі "туриста Путіна"

У зоні проведення операції Об’єднаних сил був затриманий громадянин Росії, який у складі групи бойовиків здійснював розвідку залишених позицій Збройних сил України. Про це повідомляється на Telegram-каналі української делегації в Тристоронній контактній групі, зазначають Патріоти України.

"Сьогодні, 13 жовтня, близько 10:45 група озброєних людей з пов’язками СЦКК здійснювала розвідку залишених українських позицій, прикриваючись нібито проведенням розмінування.

“Гарантії безпеки були надані українською стороною для проведення робіт із розмінування з чітким зазначенням маршрутів пересування та визначенням граничної точки висунення в сторону позицій ЗСУ, в рамках робіт по обладнанню ділянки місцевості для відкриття з боку тимчасово окупованих територій КПВВ «Золоте»», – йдеться в повідомленні української делегації.

Оперативна група ЗСУ затримала одного російського найманця. Ним виявився громадянин РФ Андрій Косяк, 1978 року народження. У нього вилучили зброю та боєприпаси."

Зазначається, що затриманий росіянин підозрюється українськими правоохоронцями в скоєнні умисного вбивства в 2010 році.

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...