Український воїн зазнав смертельного поранення внаслідок обстрілу російських окупантів, - штаб ООС

Російсько-окупаційні війська від початку доби 10 разів відкривали вогонь на Донбасі, один український воїн отримав смертельне поранення, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресцентр штабу ООС.

В напрямку Мар'їнки окупанти вели вогонь тричі, застосовуючи артилерію калібру 122 мм, міномети калібру 82 мм та 120 мм.

В бік населеного пункту Лопаскине відкривали вогонь з мінометів калібру 82 мм.

В районі Причепилівки війська РФ відкривали вогонь зі стрілецької зброї.

Біля Новомихайлівки російські найманці обстрілювали позиції українських воїнів з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Поблизу Катеринівки ворог вів обстріл двічі, використовуючи гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю.

Біля Пісків окупанти задіяли станкові протитанкові гранатомети.

В напрямку Авдіїівки російські наймнаці вели вогонь з мінометів калібру 120 мм.

Внаслідок дій окупантів один військовослужбовець дістав поранення, несумісне з життям.

Командування та особовий склад Об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним та близьким героя, який загинув за Україну.

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...