Український журналіст показав, як відбувається "добровільна мобілізація" мешканців окупованої Макіївки (відео)

Чергове відео про те, як відбувається так звана "мобілізація" жителів Макіївки до лав «армії ДНР», опублікував український журналіст Денис Казанський, повідомляють Патріоти України.
Знято ще у березні, але раніше викладати не можна було, пояснює Казанський. За його словами, «захисники російськомовного населення» б'ють і викрадають перехожого, який не бажає вирушати на забій до Маріуполя.

"Могут ли так обращаться с людьми те, кто их действительно освобождает и защищает? Разумеется, нет. Так себя ведут только каратели и оккупанты. Унижения, издевательства, побои, смерть - все, что принесла с собой на Донбасс Россия. Поддерживать и любить такой русский мир может только психически ненормальный человек. А другого русского мира и не бывает…", - пише Казанський.

Торують залізницю до Донецька: Окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 4:15

Перший поїзд вийшов з порту в окупнованому Маріуполі і попрямував до станції Волноваха в четвер, 2 травня. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі. . Посадовець також звернув увагу на "першу платформа ...

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...