"Українським олігархам треба уважно спостерігати за ситуацією в Молдові і робити відповідні висновки", - політолог

Місцеві олігархи в Молдові заважали глобальним геополітичним гравцям вирішувати питання.

Зміни, що відбулися в Молдові події, пов'язані з відставкою уряду на чолі з Павлом Філіпом і втечею з країни олігарха і глави Демократичної партії Молдови Влада Плахотнюка є виразним сигналом для українських олігархів, які повинні зробити відповідні висновки з того, що відбувається в сусідній країні. Такою думкою поділився політичний оглядач Руслан Бізяєв, передають Патріоти України.

«Те, що сталося в Молдові після відходу у відставку уряду на чолі з Павлом Філіпом і втечею з країни олігарха і глави Демократичної партії Молдови Влада Плахотнюка, простою мовою називається - «знести олігархію», - сказав експерт.
За словами Руслана Бізяєва, це відбувається тому, що місцеві олігархи заважають глобальним геополітичним гравцям вирішувати питання. «Зараз українським олігархам треба уважно спостерігати за ситуацією в Молдові і робити відповідні висновки. Інакше те ж саме може статися і в Україні», - підкреслив він.
Джерело: ГолосUA

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу, - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...