"Українці - ті самі росіяни, просто нацисти...": Путініст Охлобистін поділився з собраттями-пропагандистами своїми мріями щодо України

Російський актор Іван Охлобистін, який відомий головною роллю у серіалі "Інтерни" дав розгорнуте інтерв’ю пропагандистському виданню, зазначають Патріоти України.

Передосновою інтерв’ю стала участь Охлобистіна у рамках історико-просвітницького проекту "Лінія надриву", який спонсорується Президентською програмою окупантів.

На запитання журналіста про стосунки з українцям та про те, чи варто було розпочинати повномасштабне вторгнення, він відповів про неможливість існування України.

"Так, Україна не повинна існувати, але це не означає, що ми повинні знищити українців. Це частина нас. У мене товариш є, англієць, він каже - я не можу відрізнити росіянина від українця, чим вони відрізняються? Я кажу - майже нічим. Українці - ті самі росіяни, просто нацисти", - заявив Охлобистін.

Також він цинічно розповів, як би на свій розсуд розпорядився територіями України у разі перемоги РФ.

"Угорщина має забрати свої споконвічні землі. Русини - у них там своя територія. Є румунська історія. Херсон, Миколаїв, Одеса до Придністров'я - це все наша територія. Україна... Може, залишиться там якась область... Але я б їм не залишив жодного кілометра. Ми не зможемо жити разом", - агресивно прокоментував актор.

Без бронетехніки, але на мотоциклах: Окупанти ведуть штурми біля Малої Токмачки на Оріхівському напрямку

п’ятниця, 19 липень 2024, 10:28

У районі села Мала Токмачка на Оріхівському напрямку противник застосовує тактику штурмів малими піхотними групами без бронетехніки, на мотоциклах, заявив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Дмитро Лиховій в ефірі національного ...

"Росія постійно використовує побоювання...": Аналітик розповів, чому українським F-16 краще базуватися в країнах НАТО

п’ятниця, 19 липень 2024, 9:57

Вже цього літа перші західні винищувачі F-16 прибудуть в Україну. Старший науковий співробітник Інституту Сагамора та капітан ВМС у відставці Джеррі Хендрікс у колонці The Washington Post написав, чому літаки мають базуватися в країнах НАТО, передають ...