Українці "гумору" не зрозуміли: Син "слуги народу" позував топлес на тлі Кремля (фото)

Юрій Арістов. Фото: соцмережі.

Син депутата Верховної Ради і глави бюджетного комітету Юрія Арістова Артем їздив в Москву в розпал війни на Донбасі. Про це в Facebook написала відома журналістка Ярослава Коба, передають Патріоти України.

У 2019 Артем Арістов опублікував у своєму акаунті в Instagram, де має майже півмільйона підписників, фото з Москви. Молода людина топлес позувала на Красній площі на тлі Кремля.

За даними Коби, Арістов-молодший також активно веде блог в забороненій в Україні соцмережі "ВКонтакте", де лайкає пости російських політиків. "Любить колишнього президента РФ Дмитра Медведєва, Москву і все російське... А ще ганяє вулицями столиці зі швидкістю 140 км / год і працює в компанії Atlantic Umma", - написала журналістка.

Станом на 20 серпня Арістов вже видалив свої фото з Москви. Однак скріншоти вже розлетілися по Мережі. Нардеп Арістов інформацію ніяк не коментує. Варто зазначити, що син "слуги народу" активно подорожує по світу. У його Instagram є фото не тільки з РФ, але і Дубая, Франції, Туреччини, США та інших країн. Засвітився Артем Арістов також з люксовими автомобілями "Порш Панамера" і "Мерседес Гелендваген" в Києві.

Поведінка Арістова-молодшого викликала хвилю обурення української громадськості. У Мережі пропонують йому здійснити вояж на Донбас, де армія РФ щодня обстрілює українських військових і мирне населення.

Удар з півночі не дав бажаного ефекту ворогу на сході: ЗСУ відновили втрачені позиції на Харківщині

середа, 15 травень 2024, 1:45

Українські військові відновили втрачені раніше позиції та покращили тактичне положення на окремих ділянках Куп'янського напрямку. Про це увечері у вівторок, 14 травня, повідомив Генеральний штаб ЗСУ. . "Ситуація в районах бойових дій залишається склад...

"Готові розглянути конкретну пропозицію": Ще одна країна в НАТО назвала умови відправлення військ до України

вівторок, 14 травень 2024, 23:54

Міністр оборони Швеції Пол Йонсон допускає, що Стокгольм може розглянути питання відправлення військ до України, якщо країни-союзники складуть "конкретну пропозицію". Про це йдеться у Breaking Defense із посиланням на слова міністра оборони Швеції, пер...