"Українці рвали нас, як дітей": Російський військовий розповів про справжні втрати армії Путіна в Україні

Російський окупант із 423 гвардійського Ямпільського мотострілецького полку розповів про війну в Україні. Він описав жахливі втрати, яких зазнає окупаційна армія в нашій країні. Російський військовий також розповів, що Кремль кинув свою армію на війну без належного забезпечення зі старою технікою. Його розповідь на сторінці у Вконтакті помітив блогер Андрій Луганський, передають Патріоти України.

Перебуваючи у шпиталі після поранень, службовець загарбницької армії Олексій Лаврушенко "набрався сміливості" розповісти про те, що насправді відбувається на українській землі з російськими окупантами.

"Мене кинули на навчання з 16 січня, тобто майже весь наш 423 гвардійський Ямпільський мотострілковий полк, ну і підкинули нам строковиків. Все було як завжди. Один сухпай на трьох, стара форма, кирзаки, та й техніка ледве повзе. І числа 24 начебто робили марш, все як завжди. Але вночі викупили, що незрозумілі назви сіл і тут почався самий треш", - написав окупант.

Він розповів про гори трупів російських солдатів, що залишилися після зустрічі окупаційних військ із захисниками України. "Стріляли з усіх боків, вилажу назовні, бачу навколо повний п*здець. Гори трупів, наші, або померлі, обгорілі, або поранені, крові море. Словом, українці рвали нас, як дітей (хоч визнавати це не хочеться взагалі). Ночників не видали зовсім. Я і кілька моїх хлопців, зрозуміли, що ж*па повна. Хотіли почати гатити у відповідь, але прикиньте, техніка не піддавалася взагалі. Не знаю, як так вийшло, але ми взагалі були не боєздатні. Решта в колоні, мабуть, теж", - пише далі окупант.

Загарбник описав спробу залишків російських військ втекти від українських воїнів, під час якої він отримав поранення. "Кинули техніку і побігли назад. Правда, один з наших там і залишився, прикиньте, прям у мене на очах прорядили його. Об*срався я конкретно, до такого життя не готувало. Почав тікати і відчув дике печіння в лівій нозі, глянув униз і побачив , що вся форма в крові. Як виявилося пізніше, поранили 2 рази, дві наскрізні дірки. Ішов на своїх 2-3 кілометри. Думав, якщо зупинюся, присяду, то не встану більше. Встиг кілька разів пошкодувати, що зв'язався з армією взагалі", – розповів окупант.

Далі, за його словами, підіспіла "евакуація". Російські окупанти на викраденій в одному з українських сіл машині вивезли недобитих окупантів. Загарбник також зазначив, що дідуся, який володів автомобілем, російські злочинці розстріляли разом із сім'єю.

"Як я зрозумів, це звичайна справа і наші з беззаконня вчиняли часто. Крім вбивств мирних і мародерства, наші просто бомблять все навколо з літаків. Насправді, пощастило, що я вже не там, тому що це пекло. На вашому місці, пацани, я б навіть туди більше не ліз. Реально, за наших соромно пздц. Але зараз все більш-менш норм Лежу в лікарні (ФКУ Центральний військовий клінічний госпіталь імені П. В. Мандрика), зашили першу дірку, чекаю коли залатають другу. Поки я тут, приїжджав Шойгу, так би мовити, передавати всім привіт. Тепер це все виглядає як гівн*на показуха.Навіть медалі до мене не дійшли, походу, ху*во служив. І нехай наш девіз і один постріл - одне життя! Але, по ходу, з мене годі", - зазначив російський окупант.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...