Українці ще станцюють на уламках Недоімперії Зла: Популярна телеведуча "підколола" Росію за Крим і Донбас

Так, на своїй сторінці в Instagram телеведуча опублікувала фотографію, на якій сфотографувалася біля Берлінської стіни. Знімок Осадча супроводила постом сповненим історичних асоціацій, зазначають Патріоти України.

"Коли впала Берлінська стіна, я була маленькою. Напевно, звідси моя особлива цікавість. Моторошно розуміти, що коли ти жив, ще існував цей дикий розділ міста, людей, сімей. Люди копали тунелі, перестрибували і бігли на захід у пошуках кращого життя. 155 кілометрів навколо західного Берліна (і не лінь було ж таке набудувати) це була не тільки стіна, а й вежі з охороною, зона відчуження і ще одна стіна. 30 років це було і весь світ мирився з рішенням однієї країни (нічого не нагадує?)", – пише Катя.

"Колись наші діти або онуки будуть так говорити своїм дітям про нашу країну, про Крим і Донбас. Дуже б хотілося, щоб до того часу ми були такими ж сильними, як Німеччина зараз, а все пройдене було історичними уроками і важливими спогадами" , – додала Осадча.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...