Українці в такому і свиней не тримають: У Росії занедбаний будинок у прикордонному селі видали за руїни від обстрілу артилерії ЗСУ

У мережі з'явилися фотографії нібито з місця обстрілу домоволодіння на території Ростовської області, як запевняють російські ЗМІ, з боку Станиці Луганської (Україна). Це занедбаний житловий будинок на хуторі у Мітякінському сільському поселенні у Ростовській області, зазначають Патріоти України.

«Митякінське поселення — даху будинку тепер немає. Жертв немає, ніхто не постраждав. Снаряди прилітають із боку України. Будинок, крайній у хуторі Патронівка Тарасрвського району Ростовської області. Зруйнована кухня на території домоволодіння. Наразі на місці працює слідчо-оперативна група», — повідомляють російські ЗМІ.

За зовнішнім виглядом домоволодіння складно зрозуміти, чи був воно вражене снарядами, чи розвалилося від старості, чи було підірвано спеціально. Також у ньому ніхто не проживав та не заважав спецслужбам Росії влаштувати провокацію та інсценування.

«Де тут житловий будинок?))) У таких «будинках» українці свиней не тримають. Де стовпи? Де газові труби? Де паркан? Де антена, зокрема супутникова?))

Епілог. Знайшли занедбаний будинок, взяли б/в снаряд + пару димових шашок і зняли видос», - написав український блогер "Фашик Донецький" у своєму Телеграм-каналі.

Користувачі соцмереж відреагували:

«Я не розумію, їх було 2. 1й потрапив у госп. будівлю, 2-й промахнувся, де вирва від 2го???»

«На початку говорили про 1 приліт за 300 метрів від хутора»

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...