"Українці відчувають підтримку всього світу": Зеленського відвідав відомий голлівудський актор та назвав його своїм героєм (фото, відео)

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з голлівудським актором, режисером, сценаристом і продюсером Беном Стіллером, який відвідує Україну як посол доброї волі Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН). Про це президент повідомив у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Бен Стіллер і представниця УВКБ ООН в Україні Кароліна Ліндхольм Білінг завітали до Офісу Глави держави після поїздки до деокупованих населених пунктів Київщини. Сьогодні вони побували, зокрема, у зруйнованих житлових кварталах Ірпеня, де поспілкувалися з людьми, котрі пережили окупацію.

"Одна справа – бачити ці руйнування по телевізору чи в соцмережах. Інша річ – побачити все це на власні очі. Таке вражає набагато сильніше", – сказав Бен Стіллер, йдеться у повідомленні на сайті ОП.

Президент подякував голлівудському акторові за підтримку. "Українці відчувають підтримку всього світу, багатьох відомих людей. І візит Бена Стіллера укотре це підтверджує. Ваша поїздка до Ірпеня та Макарова, зустрічі з нашими людьми багато про що говорять. Цінуємо, що в цей непростий для нашої країни час ви поруч", - написав президент.

На оприлюднених кадрах помітно, що зустріч відбулася у дуже теплій та дружній атмосфері. Стіллер зізнався, що президент Зеленський – його герой.

Стіллер прибув в Україну

Голлівудський актор Бен Стіллер прибув в Україну у червні 2022 року. Спершу він завітав до Львова. У мережі поділилися відео, як зірка кіно розмовляє телефоном поруч із пам'ятником Тарасу Шевченку у центрі Львова.

Згодом Управління Верховного комісара ООН повідомило, що Стіллер прибув в Україну як посол доброї волі ООН. "Посол доброї волі УВКБ ООН Бен Стіллер перебуває сьогодні на кордоні з Україною, щоб зустріти сім'ї, чиє життя було розірвано війною та насильством, поділитися історіями про вплив війни на людину та посилити заклики до солідарності", – йшла мова у дописі.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...