Українці змогли оцінити фізичну форму Святослава Вакарчука: "Лідер "Голосу" пробіг тривалу дістанцію у Тернополі (фотофакти)

5 кілометрів співак і політик пробіг за 24 хвилини 28 секунд.

Оцінити фізичну форму фронтмена гурту "Океан Ельзи" цієї неділі змогли чимало тернополян і гостей міста. Адже музикант пробіг з іншими учасниками 5 км в рамках півмарафону, інформують Патріоти України з посиланням на соцмережі.

5 кілометрів співак пробіг за 24 хвилини 28 секунд і посів 27-ме місце у загальному заліку. Середня швидкість 4:54 хв. на 1 км.

Цікаво, що в забігу взяли участь багато відомих тернополян: отець Роман Демуш з Катедри (прибіг 35-м, результат – 25:22), продюсер UA:Тернопіль Зоряна Биндас (прибігла 37-ю, результат 25:27), екс-голова Тернопільської ОДА Степан Барна (прибіг 45-м, результат 27:58).

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...