"Українці звільнили людей із Аушвіцу": Росіяни обурені словами Зеленського в Польщі

Удар для Кремля подвійно неприємний, оскільки між Москвою і Варшавою різко загострилися відносини в останні місяці на грунті історії.

Російські пропагандисти з обуренням коментують слова президента Володимира Зеленського, які він виголосив у Польщі, передають Патріоти України.

Зеленський підкреслив, що солдати українського фронту під час Другої світової війни звільнили сім тисяч полонених з табору Аушвіц. "Солдати Українського фронту звільнили сім тисяч полонених, які перебували в цьому жахливому місці - Аушвіці, людей, які страждали тут жахливо. Уявити собі це неможливо. Але завдяки геройству солдатів були врятовані", - заявив Зеленський.

Пропагандист Олександр Коц в своєму телеграм-каналі не стримався і обурився, чому в своїй заяві Зеленський не використовує слова "Червона армія" і "радянський солдат". "Щось Зеленський зовсім з дуба впав. А вимовити слова "Червона армія" і "радянський солдат" релігія не дозволяє?" - пише пропагандист.

Одіозна Ольга Скабєєва вирішила "потроллити" Зеленського в своєму телеграм-каналі, зробивши репост з групи, яку модерують проросійські боти. "После громкого провала в Израиле 26 и 27 января Зеленский будет находиться с рабочим визитом в Польше. Там он примет участие в памятных мероприятиях в Освенциме, которые приурочены к 75-й годовщине освобождения концлагеря Аушвиц-Биркенау. Там Путина не будет, можно спокойно ехать и рассказывать, как Освенцим освободили украинцы", - йдеться у пості.


Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...