"Українців чекають важкі часи, але програш РФ - вирішене питання": Буданов дав прогноз щодо ходу війни

Буданов про подальший хід війни: Українців чекають важкі часи, але програш РФ – вирішене питання

Начальник Головного управління Міноборони Кирило Буданов заявив, що у війні на українців чекають важкі часи, але програш Росії - це вже вирішене питання, передають Патріоти України.

"Так, буде ще важко певний період часу, але глобально це нічого не змінить," – сказав він в ефірі телемарафону. Буданов зазначив, що останні три місяці риторика кремлівських пропагандистів різко змінилася: вони почали критикувати військове керівництво і говорити про те, щоб «не програти».

«Програш вже на обличчі. Це все вилізло вперед. Будуть ще трохи важкі часи, але програш Росії - це вже вирішене питання, і вони самі про це чудово знають», — наголосив голова української розвідки.

Він додав, що у Росії вже починається поділ за принципом "яка група прийде наступною". " Чекати, щоб росіяни тисячами вийшли на вулицю, цього не буде. Росія не та країна. Там буде інакше", — сказав Буданов.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: