Українців попередили про психологічний удар: РФ буде частіше погрожувати ядерною зброєю

Наступні місяць-півтора українці мають бути готовими до психологічних воєн та постійних загроз ядерним ударом з боку РФ. Про це радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко заявив в ефірі інформаційного телемарафону, передають Патріоти України.

Він зазначив, що президент Росії Володимир Путін почав поспішати із приєднанням до РФ окупованих українських територій, по-перше, побоюючись Китаю та Індії, які натякнули, що війну потрібно закінчувати, а по-друге, тому, що внутрішня партія штовхає його до ескалації.

"В Москві "партія війни" повністю перемогла… та прискорює процеси анексії", - сказав він. Також радник голови МВС вважає, що градус енергетичного шантажу з боку Росії підвищиться.

"Я думаю, що зараз підніметься градус енергетичного шантажу Європи після підриву 3 із 4 ниток газопроводу "Північний потік". Світу також розповідатимуть про загрозу ядерної зброї, яку Путін буде застосовувати, якщо Україна нападатиме на нібито російські території", - сказав він.

Крім того, Денисенко вважає, що для українців найближчий час буде складним через активний психологічний тиск та погрози ядерною зброєю.

"Ми входимо в місяць-півтора дуже великої турбулентності і дуже великих психологічних воєн, коли фактично кожен день, а то і кілька разів на день, нам будуть говорити: ракета така-то виїхала туди-то, а ядерний удар готується на 15:00, а потім переноситься на 21:00", - пояснив він.

Денисенко зазначив, що українцям потрібно витримати цей психологічний удар. "Після цього я впевнений, що нічого Путіну не вдасться", - додав Денисенко.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали:

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...