Українців скоро чекають дуже хороші новини з півдня, - радник глави МВС

Українські військові ведуть підготовку до контрнаступу на Херсонському напрямку, але щодо дат самого контрнаступу поки невідомо. Про це в ефірі Freedom заявив радник глави МВС Ростислав Смирнов, передають Патріоти України.

"Я б не говорив про конкретні дати. Але я можу сказати, що скоро нас чекає багато хороших новин, особливо з півдня нашої країни. Тому що там ситуація краща за решту, хороший плацдарм", - сказав він.

Завершенням підготовки такого плацдарму і є знищення двох мостів - Антонівського та через Інгулець. Це дозволить зміцнити наші позиції, взяти в оперативний мішок ворога, зазначив радник глави МВС.

"Для нього (ворога) буде дуже важко відходити, по-друге - доставляти боєприпаси, особовий склад. Нам буде набагато простіше звільнити цю верхню частину. Я думаю, що це буде в найближчому майбутньому", - додав Смирнов.

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...

"Підриваються наші бійці та техніка": Російські окупанти скаржаться на українські ДРГ, які заходять із Сумщини

неділя, 5 травень 2024, 17:43

Російські окупанти скаржаться, що українські ДРГ активізувалися з боку Сумщини і створюють проблему для їхнього особового складу та техніки. Про це розповів командир російської інженерно-саперної роти, передають Патріоти України. За його словами, украї...